Main menu

small header-totaal product

A- A A+

Ervaren en betrokken

Wij leveren een totaal product. vriesbouw gebouwWat wil zeggen vanaf de aanvraag bij de officiële instantie tot en met de uitvoering van de aanpassingen in en rond de woning en de eindcontrole! Wij zijn er trots op als mensen dankzij onze inzet weer prettig, comfortabel en zelfstandig kunnen (blijven) wonen. R. de Vries Bouw Services denkt graag vanaf het eerste moment met u mee. Zo komen we samen tot de beste oplossingen. Als u het wenst, begeleidt een van onze medewerkers u tijdens het gesprek met de gemeentelijke WMO-afdeling.

Onze kracht

Ons bedrijf staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Dat is onze kracht. R. de Vries Bouw Services voert alle werkzaamheden uit in eigen beheer. Binnen ons bedrijf zijn de lijnen kort. Wij garanderen een correcte en snelle afhandeling van uw opdracht. Door onze structuur zijn wij flexibel en maken geen gebruik van derden. Ook voor nazorg en bij calamiteiten zijn wij direct inzetbaar.

Domoticawoning

Wist u dat R. de Vries Bouw Services onlangs in samenwerking met wooncorporatie Vidomes, de gemeente Delft en TNO-Delft een domotica woning hebben gerealiseerd. Waarin alle mogelijke technieken zijn samen gebracht om een woning levensloopbestendig te maken. Niet voor niets vragen wooncorporaties, gemeenten, instellingen, verenigingen van eigenaren en particulieren om de deskundigheid van R. de Vries Bouw Services!

De kracht van R. de Vries Bouw Services!

  • Wij leveren een totaalproduct.
  • Kennis van wet- en regelgeving.
  • Deskundig personeel.
  • Heldere offertes.
  • Snelle uitvoering van opdrachten.
  • Meedenken vanaf de WMO-aanvraag.
  • Korte lijnen binnen het bedrijf.
  • Wij regelen ‘alles’ voor u.


Samenwerking

Om ons eindproduct te optimaliseren werken we nauw samen met enkele gerenommeerde bedrijven in de regio.
Rules B.V – Automatische deuren
R. de Vries Bouw Services is volledig VCA en EBN-gecertificeerd en aangesloten bij de NOA – de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven.

Contact gegevens

Dynamoweg 27,
2627 CG Delft
T 015 285 08 64
F
(015) 261 40 72
E
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.