Main menu

small header onderhoud

A- A A+

Stucwerk

Stucwerk behoort uiteraard ook tot onze vele mogelijkheden: traditioneel stucwerk, sierpleisterwerk, fijn schuurwerk, wit pleisterwerk, wand- en plafondafwerking. Stucen is namelijk méér dan het dichtsmeren van gaten, muren of oneffenheden! R. de Vries Bouw B.V. biedt ook renovatie en restauratie van stucwerk voor buiten aan. Sierpleisterwerk is uitstekend te schilderen, maar nog beter is om de sierpleister van te voren op kleur te maken. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige materialen en gereedschap, waardoor wij te allen tijde een goed eindresultaat garanderen.

Tegelwerk

Uw wanden en plafonds zijn bij De Vries Bouw in goede handen! Tegelwerk R. de Vries Bouw B.V. biedt instellingen en particulieren ervaren tegelzetters, die niet alleen nieuw tegelwerk verzorgen, maar ook gescheurd of los tegelwerk repareren.

Wandafwerking

R. de Vries Bouw B.V. levert vakwerk in het afwerken van wanden, zoals het plaatsen van Metal Stud wanden (gipsplaat wanden) en gipsplaten op plafonds. Ook zetten wij Gibo binnenwanden en verzorgen voor u het behang- en schilderwerk.
murenenplafonds

Contact gegevens

Dynamoweg 27,
2627 CG Delft
T 015 285 08 64
F
(015) 261 40 72
E
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.