Main menu

small-header-woningaanpassingen

A- A A+

Woningaanpassingen en levensloopbestendige woningen

Bouwkundige aanpassingen en voorzieningen aan woningen hebben maatschappelijk veel effect. Ze drukken de kosten voor de gezondheidszorg en woningen zijn langer zelfstandig bewoonbaar. Woningen sluiten aan bij de WMO en zijn daarmee beter verhuurbaar. De bewoners kunnen er langer blijven wonen.

Met andere woorden: het is beter niet af te wachten tot er klachten of woonvragen ontstaan, maar proactief te werk gaan zodra een woning leegkomt.

De Vries Bouw biedt u een totaalpakket voor het aanpassen van woningen, van diverse WMO aanpassingen voor corporaties en gemeenten tot woningaanpassingen voor particulieren. De Vries Bouw zorgt ervoor dat u (of uw huurder) de huidige woning langer en met meer plezier kan gebruiken.

Het ‘opplussen’ van huizen doen wij vaak voor senioren en gehandicapten, maar ook proactief, wanneer de bewoners nog goed ter been zijn. Wij noemen dat de levensloopbestendige woning.
aanpassing helling

Partner van Cymeq Healthcare

R. de Vries Bouw B.V. is regiodealer van Cymeq Healthcare, een professionele leverancier van innovatie producten die het leven comfortabeler en zelfstandiger maken, zoals hulpmiddelen voor ouderen. Als aannemer van Cymeq Healthcare verzorgen wij de levering en montage van onder andere het modulaire drempelsysteem Excellent Systems.

Partner in zorginstellingen

R. de Vries Bouw B.V. kan een uitgebreid pakket aan diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn bieden. R. de Vries Bouw B.V. streeft ernaar om bewoners te laten functioneren zoals zij dat gewend zijn. Op die manier werkt R. de Vries Bouw B.V. voor en met meerdere instellingen samen om senioren en mensen met een functiebeperking te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

WMO aanpassingenhelling1

In het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning, kortweg WMO, voeren wij regelmatig aanpassingen aan bijvoorbeeld de entree voor ouderen en mindervaliden. Kunt u maar moeizaam uw woning bereiken? Gebruikt u een rollator of rolstoel? Maakt u gebruik van een driepoot? R. de Vries Bouw B.V. zorgt dat u met minder moeite uw woning binnen kan komen!

Contact gegevens

Dynamoweg 27,
2627 CG Delft
T 015 285 08 64
F
(015) 261 40 72
E
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.